fbpx

Hallo Manifesting Mom!

Gedurende een half jaar werken we aan jouw transformatie middels de 8 pijlers van rust. Dit kunnen doelen zijn die voor jou persoonlijk aan de orde zijn omdat je meer energie wilt, die nodig zijn om bijvoorbeeld je business een boost te geven en/of jouw kinderen beter te kunnen laten groeien en/of te begeleiden.

We plannen iedere maand een live dag in waarin we samen flink de diepte in gaan. Daarnaast plannen we in dit proces losse consulten in die nodig zijn om jou verder te brengen. 

Alle afspraken vinden plaats in de praktijk van Sabine. Het is mogelijk om tegen meerprijs in de vorm van reisuren en kilometers dit programma aan huis te volgen.

Dit programma omvat:

6 livedagen (compleet verzorgd. Data en tijden stemmen we samen af)

10 behandelingen (lichaamsgericht) voor jezelf en/of je kind

Online omgeving “Happiness Factory”

Materialen

Thema's van de live dagen:

9

VIP dag 1: “jouw vitaliteit en die van je gezin”

9

VIP dag 2: “jouw geboortestart en/of die van je kind/fysieke blokkades”

9

VIP dag 3: “jouw levensreis, systemen en opgekropte emoties”

9

VIP dag 4: “jouw fysieke gesteldheid en energie”

We zullen na deze VIP dag 10 behandelingen inplannen om je fysieke blokkades aan te pakken.

9

VIP dag 5: “jouw kern, je gedachten, ambities en het zichtbaar worden”

9

VIP dag 6: “voeding en hormonen”

Tijdens deze dagen zul je steeds meer tools aangereikt krijgen om jezelf en/of je kind verder te kunnen helpen.

Klinkt dit als iets voor jou en/of je kind?
Ik kom graag met je in contact om te kijken of we hier samen mee aan de slag kunnen.

Lieve Sabine,

Graag wil ik je bedanken voor jouw intensieve begeleiding in mijn persoonlijke ontwikkeling in het afgelopen half jaar. Ik ben gegroeid in mijn manier van handelen, denken en voelen. Dit zorgt voor meer innerlijke rust en vertrouwen. Precies mijn doelstelling! Ik ben hier al een aantal jaar mee bezig, maar jij hebt de verdieping gebracht om het ook zo te gaan voelen. Het blijft iedere dag nog hard werken, maar dankzij jou weet ik hoe ik me weer snel kan herstellen als ik in de waan van de dag verloren raak. De pieken en dalen in mijn energie is nu een stabielere lijn. Dit is goed voor mezelf, gezin, privéleven en business!

Gaat er iets fout of niet zoals ik wil? Vroeger dacht ik: “het ligt aan mij, of het ligt aan anderen”. Nu denk ik (soms niet meteen, maar uiteindelijk wel): “OK, dit gebeurt er nu. Wat kan ik hiervan leren?” Wat fijn is het als je op deze manier door het leven kan gaan.

Niet alleen mijn mindset was van belang, maar ook de stress/blokkades in mijn lijf. De lichamelijke behandelingen hebben dit verlicht, wat ook weer zijn weerslag mentaal heeft. Ik sta weer recht op mijn voeten en mijn schouders naar achteren: trots en met zelfvertrouwen. Ik ben zelfs gaan sporten, wie had dat gedacht!

Zelfvertrouwen had ik nog het meest nodig in mijn rol als moeder. Want jeetje, wat vind ik dat soms moeilijk. Ook hierin altijd maar het beste willen, en al die ballen in de lucht willen blijven houden, maar ondertussen jezelf niet goed genoeg vinden. Dit was dan ook de aanleiding voor mijn hulpvraag aan jou Sabine. Kun je ons helpen met de onrust, het volle hoofd en de continue strijd met onze super liefdevolle oudste dochter? Het is lastig om te erkennen als moeder dat je hulp nodig hebt in de ondersteuning richting jouw eigen kind. Als moeder en dochter zijn we dit traject ingegaan, maar met mij als basis en een aantal lichamelijke behandelingen voor haar. We hebben als gezin een super fijne zomer gehad. Nee, het hoeft niet perfect te zijn. We zijn ieder wie we zijn, en dat is helemaal goed. Maar we begrijpen elkaar en onszelf nu beter en kunnen er beter mee omgaan. En wat ben ik trots op mijn dochter die me echt laat voelen!

De onderdelen uit het traject die mij enorm hebben geholpen: inzicht in de 5 elementen van de natuur, de invloed van de nieuwe en volle maan, lichamelijke behandelingen en oefeningen om zelf te kunnen doen, mindset, leren voelen wat mijn lichaam voor signalen geeft, kleurentest, ademhaling, visualisatie/meditatie, planning per week, patronen doorbreken, mijn eigen voorwaarden en doelen.

Ik kan hier nu zelf mee verder. Maar we houden contact, dus sowieso tot ziens en nogmaals dank voor de mooie levenslessen!

Veel liefs, Eva

Heel veel geleerd! Veel eye-openers gehad, hoe vroeg de veilige/onveilige situaties/gedragspatronen al ontwikkelen.
Dat een cel informatie kan opslaan! Wauw!
Het is heel fijn om tips te krijgen die je zelf in business en gezin kan toepassen.

Het is een aanrader om met Sabine aan de slag te gaan. Het 1 op 1 maakt dat het een heel persoonlijk programma wordt waar ingespeeld wordt op de behoefte van dat moment.