fbpx

Verhuur praktijkruimte.

Verhuur

Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je flexibel werken?

 

Een los uurtje?
Een dagdeel?
Een avond?
Gehele dag?

Wees welkom.

De ruimte is beschikbaar op maandag t/m zaterdag.

Het betreft een ingerichte kamer met meubilair inclusief koffie, thee, wifi en schoonmaak.

 

 

 

 

Als psychosociaal therapeut werk ik hoofdzakelijk vanuit een ruimte aan huis in Zoutelande. Het is er klein, maar cliënten vinden het een prima plek voor afspraken. Tóch vroeg ik meteen aanvullende informatie op toen ik op LinkedIn een bericht las, waarin Sabine Gelok flexibele praktijkruimte in Middelburg aanbood. Reden hiervoor was:

  • Een grotere ruimte waardoor het eenvoudiger is dan thuis om 1,5 meter afstand van elkaar te houden;
  • op de begane grond, waardoor ik ook met minder mobiele mensen een afspraak kan maken. In Zoutelande moeten bezoekers een trap op.
  • makkelijker bereikbaar voor mensen uit de omgeving van Middelburg. Niet iedereen beschikt over een auto om naar Zoutelande te komen en het OV is soms lastig plannen met afspraken en voor velen ook minder fijn in COVID-19-tijd.

Er is volop parkeergelegenheid voor de deur bij Sabine’s praktijkruimte. De ruimte is gezellig ingericht met zowel een zithoekje als een tafel om te zitten. Er is koffie en vele verschillende soorten thee op voorraad. Maar bovenal vind ik de grote flexibiliteit zo handig: met Sabine is het snel schakelen. Ik nam met haar contact op begin juni en een paar dagen later was ik al langs geweest om de ruimte te bekijken en te kunnen gebruiken. Voor mij ideaal om losse uren te kunnen plannen, soms zelfs last-minute en zonder zware (financiele) verplichtingen dat dit op wekelijkse of maandelijkse basis een vast aantal uren of dagen hoeft te zijn. Ik maak hier graag gebruik van

Marlies Lampert